Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

În urmă cu un an, numele lui Cătălin Botezatu apărea alături de cel al temutului Nuțu Cămătaru, într-un scandal ce avea să capete amploare. Designerul român a lăsat apele să se liniștească, iar acum a vorbit pentru prima oară despre ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost asociat cu interlopul.

Pe scurt, totul s-a întâmplat în perioada pandemiei de COVID-19, pe când testarea elevilor din școli și licee era obligatorie. Statul român a organizat o licitație pentru a alege firmele care vor asigura distribuirea acestora, iar companiile câștigătoare, două la număr, au fost, întâmplător sau nu, deținute de ginerele lui Sile Cămătaru, respectiv de Cătălin Botezatu, scrie click.ro.

Testele rapide de salivă au costat milioane bune de euro, iar cele două firme trebuiau să le furnizeze și, implicit, să le livreze. Totuși, Cătălin Botezatu spune că nu a fost implicat în săvârșirea obligațiilor contractuale, iar vis-a-vis de imaginea sa mărturisește că nu îl deranjează asocierea cu Nuțu Cămătaru, făcută în perioada cu pricina.

Mai mult, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” transmite că îl respectă pe cunoscutul interlop, indiferent de ce s-a scris în presă, căci a lăsat să se înțeleagă că au o relație de mai mult timp decât s-ar fi crezut inițial. „Îl cunosc pe Nuțu Cămătaru, îl respect. S-a înțeles total greșit. Oamenii nu înțeleg. Eu îl cunosc pe Nuțu Cămătaru, îl respect indiferent de ce spun oamenii, fiecare om care face ceva în viață își asumă. A fost o chestie totală eronată ca informație, vis-a-vis de niște contracte pe care anumite firme de-ale noastre le-au derulat, în care eu nu am niciun fel de implicare. Da, există un holding, dar tot ce am derulat noi, a fost la vedere și este în continuare la vedere. N-a avut nicio legătură cu el, cu vreuna din firmele lui, nu a avut nicio chestie tangențială. Că ziarele au pus două numere sonore alăturate ca să dea wow, asta e iară pentru a face deliciul presei sau pentru a da naștere unor bârfe gratuite, dar nu avem nicio legătură în acele business-uri. Nici măcar nu știu dacă domnul Nuțu Cămătaru și-a dus la bun sfârșit, sau firma, sau apropiat, că eu cred că nici nu a făcut el, a dus la bun sfârșit aceste afaceri.”, a declaat Cătălin Botezatu, pentru Fanatik, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai declarat Cătălin Botezatu, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-botezatu-legatura-secreta-cu-nutu-637932.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava