Concert pascal
MOPAN Suceava

”Ziua Eroilor” a fost sărbătorită astăzi și în municipiul Suceava la Monumentul Eroilor din Cimitirul ”Pacea” unde a avut loc un ceremonial militar și religios iar oficialitățile locale au depus la final coroane de flori.

 ”Într-o perioadă în care războiul este la granița țării noastre și vedem zilnic imagini cumplite cu urmările conflictului, dar și imagini cu soldați care luptă pentru a își apăra patria și familiile, este mult mai evident pentru toată lumea cât de multă recunoștință merită eroii care s-au jertfit pe parcursul istorie pentru libertatea noastră.

În numele sucevenilor, am depus astăzi o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea. Cinste eroilor neamului!”, a transmis primarul Ion Lungu.

”Astăzi este o zi de mare însemnătate, un moment de omagiu adus eroilor noştri, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru apărarea patriei și pentru întregirea neamului, dar și a celor care s-au jertfit/suferit în lagărele și în închisorile comuniste întru apărarea libertății și demnității poporului român. Eroi sunt și tinerii căzuți la datorie în teatrele de operațiuni din diferite zone de conflict ale lumii, unde au reprezentat cu cinste România în cadrul unor misiuni desfășurate sub egida NATO, ONU sau a UE, precum și toți cei care și-au pierdut viața intervenind și salvându-și semenii, în toate situațiile speciale. Le datorăm eroilor patriei mai mult decât respect și recunoştinţă, le datorăm viața, libertatea – continuitatea noastră ca neam, ca ţară, ca oameni”, a transmis și subprefectul Ioan Cristian Șologon.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava