MOPAN Suceava

Chelsea Handler insistă că buna sa prietenă Jennifer Aniston nu este deloc interesată de despărțirea dintre fostul ei soț, Brad Pitt, și Angelina Jolie.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a declarat că Jennifer – care a divorțat de Brad Pitt în 2005, după ce acesta s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, pe platourile de filmare ale peliculei ‘Mr and Mrs Smith’ – consideră „ridicole” zvonurile potrivit cărora s-ar fi bucurat când a aflat că fostul ei soț divorțează.

Chelsea a spus, potrivit contactmusic.com: „Este atât de prostesc și patetic. De parcă lui Jen i-ar păsa – nu îi pasă. Este ridicol că oamenii încă o târăsc în povestea asta. Heeeei! De parcă nu are altceva de făcut decât să se intereseze de acest subiect.”

Angelina Jolie a intentat divorț pe 19 septembrie, citând ‘diferențe ireconciliabile’. Cei doi actori s-au cunoscut în 2005, pe platoruile de filmare ale peliculei ‘Mr. & Mrs. Smith’, când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. S-au căsătorit în 2014.

Acesta va fi al treilea divorț pentru Angelina Jolie. Ea a mai fost căsătorită cu Jonny Lee Miller, din 1996 până în 1999, și cu Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003. În ceea ce-l privește pe Brad Pitt, el a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston de care a divorțat în 2005, după cinci ani de căsătorie, după ce a întâlnit-o pe Angelina.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava