Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady GaGa a mărturisit că Tony Bennet a fost cel care a ajutat-o să își recapete încrederea în industria muzicală.

Faimoasa artistă a făcut echipă cu legendarul cântăreț de jazz în 2014, atunci când au lansat împreună albumul de coveruri ‘Cheek to Cheek’. Gaga a spus că timpul petrecut atunci împreună i-a schimbat viața. „Mi-a redat pasiunea pentru muzică, viața mea s-a schimbat foarte mult înregistrând piese alături de el. A fost greu să îmi revin. Da, am lăsat la o parte o perioadă de timp muzica pop, dar acctoria și muzica jazz m-au făcut să mă simt din nou adolescentă.”, a declarat Lady Gaga, potrivit contactmusic.com.

Artista a lansat e 21 octombrie un nou album, ‘Joanne’. Lady Gaga a spus că noul disc reprezintă un tribut pentru sora tatălui ei, care a murit de lupus când avea doar 19 ani – şi crede că noul material discografic va ajunge la inimile tuturor.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, a mai spus, într-un interviu anterior, că îşi doreşte foarte mult ca oamenii să fie mai atenţi la versurile melodiilor de pe noul album, decât la alte lucruri, cum ar fi hainele pe care le poartă. “Altceva devine centrul atenţiei (când versurile nu mai sunt pe primul loc), lucru pe care îl şi doream cândva. Dar dacă voi purta un tricou negru şi pantaloni negri zi de zi, oamenii poate vor asculta şi ceea ce scriu.”, a spus Gaga, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava