Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, municipiul Suceava a găzduit în premieră etapa finală a Campionatului Naţional Şcolar la lupte greco-romane. În sala LPS Suceava au fost prezenți peste 120 de sportivi de la 25 de cluburi din toată ţara. Etapa finală a Campionatului Naţional Şcolar la lupte greco-romane a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava.

Sportivii suceveni au avut o comportare deosebită, toți cei cinci participanți la competiție urcând pe podiumul de premiere. Medalie de aur a cucerit Ioan Moisei la categoria 50 de kilograme, medalie de argint a obținut Adrian Agachi la categoria 69 de kilograme și medalii de bronz au câștigat Răzvan Mihalache, la categoria 63 de kilograme, Teodor Chira, la categoria  85 kilograme și Andrei Rusu la categoria 54 de kilograme. Primii patru luptători sunt elevi ai Liceului cu Program Sportiv din Suceava, ultimul fiind elev al Colegiului Național ”Alexandru Ioan Cuza”. Ioan Moisei și Răzvan Mihalache sunt antrenați de Andrei Bolohan, ceilalți trei de Valerică Gherasim.

„Mă bucur că toți cei cinci sportivi calificați la etapa finală a Campionatului Național Școlar au urcat pe podiumul de premieră. Am fi putut avea mai mulți sportive calificați în ultimul act al acestei competiții, dar la faza finală am avut o ”piedică”, dar nu din conducerea LPS Suceava.

Ne-am clasat pe locul III în clasamentul general pe cluburi și am demonstrate încă o dată că Suceava are în continuare o școală de lupte Greco-romane.

Mulțumim Inspectoratului Județean Școlar Suceava, Colegiului Tehnic ”Petru Mușat” Suceava, Consiliului Județean și Consiliului Local, cu o mențiune special pentru domnul Lucian Sănduleac de la SC ”Safe Steel” Suceava” a declarat antrenorul Valerică Gherasim.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava