Concert pascal
MOPAN Suceava

De-a lungul anilor, Fuego s-a numărat printre cei mai discreți artiști din showbizul românesc. Și-a ținut departe de ochii lumii viața, relațiile amoroase și nu a oferit niciodată prea multe detalii despre ce se întâmplă cu el sau cu partenerele de viață, notează click.ro.

În urmă cu ceva timp, Fuego s-a iubit cu Ana Maria Ciaușu timp de 4 ani. Deși toată lumea se aștepta, la momentul respectiv, să ajungă la altar, cei doi și-au spus adio în anul 2010 și au luat-o pe drumuri separate.

Chiar dacă Fuego nu a fost niciodată genul de artist care oferă detalii din viața lui, la ceva timp după separarea de Ana Maria, femeia cu care a avut o relație de 4 ani, a vorbit despre ruptura dintre ei. „Relaţia mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cine-a-fost-femeia-pe-care-fuego-a-iubit-o-cel-mai-2285943.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava