Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși foarte mulți români o cunosc pe creatoarea de modă Dana Budeanu, mai ales pentru vlogurile sale din ultimii ani, puțini știu cine sunt părinții acesteia. Adrian Guțilă, tatăl acesteia, a fost acuzat de un raport ONU că a dat șpagă în Irak pentru petrol. De asemenea, Lucreția Guțilă, mama Danei, este de profesie arhitect și rare sunt fotografiile cu ea, sub lumina reflectoarelor, notează click.ro.

Dana Budeanu se prezintă cu numele fostului soț, Radu Budeanu, chiar dacă sunt divorțați de câțiva ani buni, înainte de nuntă, celebra creatoare de modă fiind Dana Guțilă. Tatăl Adrian Guțilă a fost asociat într-o firmă, în care numele său apare într-un raport de dare de mită. În același raport apar mai multe companii de energie la nivel global, scrie b1tv.ro, potrivit sursei citate.

Pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irak-ul la vremea respectivă, se numără mai multe companii mari din România, precum Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au achiziționat țiței irakian. Pe aceeași lista sunt trecute, potrivit sursei citate și companiile care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, dintre acestea făcând parte Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cine-este-tatal-danei-budeanu-adrian-gutila-a-2314114.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava