Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu 13 ani, Dana și Radu Budeanu au decis să divorțeze și să pună punct căsniciei în urma căreia au rezultat fetițele gemene – Dana și Maria, care îi vor lega toată viața pe cei doi. Păreau un cuplu extrem de solid, motiv pentru care anunțul divorțului lor i-a luat prin surprindere pe mulți, notează click.ro.

Acest eveniment s-a desfășurat într-o manieră cât mai discretă, fără a ieși prea mult în evidență. În urma divorțului, cele două fete au rămas în grija designerului de modă, însă păstrează legătura cu tatăl lor, jurnalistul Radu Budeanu, care și-a refăcut viața cu o altă creatoare de modă, Cristina Săvulescu.

Deși era căsătorită, Dana Budeanu se simțea singură – reiese din una dintre declarațiile sale. Vedeta a evitat mult timp să-și expună viața pe tavă, ci a ales să fie una discretă. În ciuda acestui aspect, la un moment dat, ea a lăsat de înțeles faptul că în fostul mariaj se simțea singură. „Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat Dana Budeanu, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit sursei citate.

Dana Budeanu a mărturisit că relația copilelor cu tatăl lor în urma divorțului a rămas neschimbată, cei trei petrecând timp împreună. „Cum să fie greu (n.r. – ca fetele să țină legătura cu fostul soț)? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă.”, i-a spus Dana Budeanu lui Ion Cristoiu.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-si-radu-budeanu-au-divortat-acum-13-ani-2289132.html

Dana și Radu Budeanu au divorțat acum 13 ani. Motivul a fost dezvăluit de celebra creatoare de modă: „Sunt tot ultima pe lista vieții mele”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava