MOPAN Suceava

Unul dintre oamenii de bază din echipa candidatului PNL la Primăria Suceava, Lucian Harșovschi, este și Ciprian Anton. El este profesor-antrenor de educație fizică și sport-specializare fotbal.  Director al Liceului cu Program Sportiv Suceava și Președinte al Asociației Județene de Fotbal Suceava.  De-a lungul timpului, Ciprian a dovedit prin acțiunile sale că are spirit de echipă, este comunicativ, mereu dornic de afirmare, bun organizator de evenimente, profesor, antrenor și manager cu experiență. Prin Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Ciprian Anton organizează anual Cupa Moș Crăciun și Cupa Municipiului Suceava, ocupând funcția de manager regional al Federației Române de Fotbal pentru Interliga Națională, o competiție juvenilă adresată celor mai mici practicanți ai fotbalului. Ciprian Anton și-a completat experiența managerială prin participarea constantă la simpozioane organizate de UEFA, atât în țară, cât și în străinătate, făcând parte și din corpul de observatori ai FRF pentru Liga a II-a din România.

“Pe lângă experiența în administrație, Lucian Harșovschi cunoaște problemele sucevenilor și sunt sigur că poate să le rezolve. Lucian este o persoană perseverentă, este o persoană dinamică, care reușește ca toate lucrurile care îi stau în putere să devină realitate.  Am încredere ca sportul sucevean va avea viitor cu Lucian Harșovschi primar și sunt sigur că Suceava va avea o echipă de fotbal pe măsura așteptărilor sucevenilor, pentru că am văzut deja că Lucian vrea să construiască de jos, a avut deja discuții cu reprezentanții mai multor cluburi sportive de junior pentru a pune bazele viitorilor campioni.”, a  spus Anton.

”Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a acceptat să facem în continuare echipă pentru suceveni. Împreună vom reuși să aducem schimbarea de care orașul are nevoie. Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”, a spus Lucian Harșovschi.

Ciprian Anton despre Lucian Harșovschi: ”Am încredere ca sportul sucevean va avea viitor cu Lucian Harșovschi primar și sunt sigur că Suceava va avea o echipă de fotbal pe măsura așteptărilor sucevenilor”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava