MOPAN Suceava

Pentru Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din Pașcani, eleva Claudia Amarei din clasa a XII-a C va rămâne cu siguranță ambasadorul care, începând de astăzi, va reuși să-i facă pe toți ceilalți uniriști mai ambițioși, mai responsabili și mai încrezători că dorindu-ți cu adevărat, orice vis poate deveni realitate.

Această tânără de aur a demonstrat, prin enorm de multă muncă și dăruire, că nimic nu este imposibil când vrei să țintești foarte sus în viață.

Claudia a aplicat și a fost acceptată la șapte universități din străinătate, cinci din Marea Britanie și două din Danemarca, prin intermediul ghidurilor complete pentru aplicare la universități UCAS, respectiv Optalgese.„Acest drum al minunatei noastre viitoare absolvente a început în luna ianuarie când s-a înscris la universitățile britanice (Bath, Southampton, Greenwich, Cardiff, Middlesex) și a continuat în martie când a aplicat pentru DANIA și Business Academy Aarhus din Danemarca. Surpriza uriașă a fost acceptarea ei la toate cele șapte universități alese.

În următoarea perioadă, Claudia se pregătește temeinic în vederea obținerii unei medii foarte bune la examenul de bacalaureat, întrucât admiterea ei este condiționată de acest lucru. Deocamdată, eleva noastră a optat pentru universitățile din Southampton și din Bath din Regatul Unit și Business Academy Aarhus din Danemarca.

La final, când alegerea ei va fi una definitivă, Claudia își va atinge visul de a urma studiile unei universități care îi va asigura rampa de lansare către un loc de muncă pe domeniul dorit, oriunde în lume”, a declarat profesor Iuliana Gordin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava