MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Braşov s-a desfăşurat “Braşov Indoor Cup”, cel mai puternic turneu de fotbal pentru copii organizat în România. La această a V-a ediţie a competiţiei au participat 184 de formaţii din România, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina şi Serbia. La startul turneului au fost şi trei echipe sucevene, Sporting Suceava, Luceafărul Bucovina şi ACS Junior Câmpulung, primele două având câte două formaţii pe grupe de vârstă.
Dintre cele cinci echipe sucevene înscrise în competiţie, cel mai bun parcurs l-a reuşit grupa de 2003 de la Sporting Suceava, copiii pregătiţi de Bogdan Pantea izbutind să ocupe în final locul VI dintr-un total de 39 de formaţii participante la această categorie de vârstă. “Alb-verzii” au terminat faza grupelor pe primul loc cu un bilanţ de două victorii şi o înfrangere: 3-1 cu FK Miercurea Ciuc şi 5-0 cu Petrolul Ploieşti, respectiv 0-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În faza 16-imilor de finală, Sporting a trecut, cu scorul de 3-2, de Academia Sport Team, dar a fost scoasă din lupta pentru un loc pe podium, după ce a cedat în optimile de finală, cu scorul de 2-5, în fata grupării Viitorul Cluj.
În turneul pentru locurile V-VIII, puştii lui Bogdan Pantea au învins mai întâi, la loviturile de departajare, Şcoala de Fotbal “Dani Coman”, iar în ultimul meci au cedat pe final, cu scorul de 1-3, în faţa celor de la Dinamyk Craiova, terminând în cele din urmă competiţia pe locul VI.
Seby Nechita (Sporting Suceava) a câştigat titlul de golgheter la categoria 2003.
Grupa de 2005 de la Sporting Suceava nu s-a descurcat la fel de bine şi a ocupat doar locul 32 dintr-un total de 36 de formaţii înscrise la start. La această categorie de vârstă, “alb-verzii” au suferit  înfrangeri pe linie: 0-3 cu Viitorul Buzău, 0-2 cu Junior Câmpulung Moldovenesc, 1-6 cu FC Braşov, 3-6 cu Corona Tâmpa Braşov şi 1-3 cu Termo Bucureşti.
O prestaţie mai bună la categoria 2005 a avut reprezentanta celor de la Luceafărul Bucovina, grupa pregătită de Andrei Iţco ocupând în final locul 20. “Roş-albaştrii” au terminat faza grupelor cu o victorie, un egal şi o înfrângere: 3-0 cu Atletic Iaşi, 1-1 cu FC Braşov şi 1-8 cu Prosport Focşani. Ajunşi în turneul pentru locurile 17-20, puştii de la Luceafarul au pierdut ultimele două întâlniri, 1-2 cu “Mircea Eliade” Bucureşti şi 1-2, la loviturile de departajare, cu FC Braşov II.
În schimb, cealaltă grupă de la Luceafărul prezentă la “Braşov Indoor Cup”, cea a copiilor născuţi în anul 2003, a ocupat penultimul loc în clasamentul final. Conduşi de pe margine de Ovidiu Vranău, micii fotbalişti suceveni au bifat o remiză şi patru înfrângeri, din care trei la limită, pe parcursul turneului: 1-1 cu sârbii de la OFK Boban Negotin, respectiv 0-3 cu Corona Tâmpa Braşov, 1-2 cu Metalul Reşita, 1-2 cu Aerostar Bacău şi 1-2 cu FC Braşov.
La competiţia de la finalul săptămânii trecute a luat parte şi clubul ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, care a ocupat în final locul 27 la categoria de vârstă 2005. În faza grupelor, puştii antrenaţi de Mihai Eremia au contabilizat o victorie şi două înfrângeri: 2-0 cu Sporting Suceava, 0-6 cu Viitorul Buzău şi 0-2 cu FC Braşov. În turneul pentru locurile 25-28, “roş-negrii” au cedat, 2-3 cu Metalosport Galaţi, pentru ca apoi să se impună, cu scorul de 2-0, în faţa celor de la Unirea Ruginoasa.

Comportare deosebită a echipei Sporting Suceava la turneul Braşov Indoor Cup, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava