• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

”Consilierii locali ar trebui să conștientizeze faptul că, prin neparticiparea la vot, există posibilitatea ca orașul să rămână în mizerie, afectând astfel bunul mers al municipalității”. Este un sfat pe care primarul PSD de Rădăuți, Nistor Tătar, l-a dat vineri după ședința extraordinară a Consiliului Local când proiectul său privind aprobarea actului adițional nr. 2, la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare a picat la vot. S-au înregistrat 10 voturi ”pentru” și 5 abțineri. Patru din cele cinci abțineri aparțin consilierilor PNL Țarevici Cezar – Ciprian, Cojocar Vasile Codruțu, Mutrescu Dan și Miron Cătălin. O abținere a fost a consilierului PSD, Galan Romeo, care s-a aflat în incompatibilitatea  de a vota. Tătar a subliniat că prin acest proiect de hotărâre respins de deliberativ s-au dorit unele modificări ale contractului de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare, în vederea obținerii licenței pentru serviciul public de salubrizare de către  societatea Servicii Comunale Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava