MOPAN Suceava

Într-un moment în care nu doar fotbalul, ci întreg sportul românesc suferă din cauza neajunsurilor financiare, Asociația Județeană de Fotbal Suceava încearcă și reușește să își asocieze numele cu parteneri puternici din mediul privat, care s-au oferit să susțină activitatea fotbalistică județeană pe diferite paliere.

Astfel, după Inter Conti, Railex, Romfour sau Florconstruct, care au devenit sponsori principali ai Ligii a IV-a, ai Cupei României, ai Ligii a V-a și ai Campionatului de juniori Under 15, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a izbutit să semneze un nou parteneriat cu o firmă importantă suceveană, pe segmentul juvenil. În urma acestui protocol, competiția rezervată juniorilor D va purta pe viitor titulatura de Campionatul Under 13 – Ramiro.

„Doresc pe această cale să-i mulțumesc domnului Dumitru Prichici, administratorul firmei Nicolmit, pentru că a revenit alături de fotbal, după ce, în trecut, a fost implicat financiar și emoțional la grupările Sporting Suceava și Viitorul Arbore. Datorită acestui lucru, echipa care va câștiga ediția 2018-2019 a campionatului județean al juniorilor Under 13 va beneficia, pe lângă medalii, cupe și diplome, și de un rând de echipament sportiv complet, mingi și alte materiale sportive”, a declarat Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava