Comenzi MOPAN Suceava

Consiliul Județean și Primăria Frasin au făcut toate pregătirile pentru a demara procedurile pentru înființarea unui Centru de tineret și tabără școlară la Bucșoaia, a anunțat șeful administrației județene, Gheorghe Flutur. Acesta  a organizat astăzi la sediul Consiliul Județean Suceava o întâlnire cu primarul orașului Frasin, Marinel Balan la care au participat vicepreședintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc și persoane de specialitate din Primăria Frasin și administrația județeană.

”După discuții și consultări avute cu cei de la Ministerul Tineretului și Sportului și de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, s-a conturat propunerea de a se construi un centru de tineret și tabără școlară la standarde europene pe cele 13,8 ha de teren de la Bucșoaia. În prima fază Ministerului Tineretului și Sportului va iniția un proiect de hotărâre de Guvern prin care acest obiectiv sa treacă în domeniul public al statului și administrarea MTS. Urmează ca Ministerul Tineretului și Sportului să depună la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației un proiect de finanțare a unui Centru de tineret și tabără școlară, cu respectarea criteriilor și a condițiilor UE, pentru dotare și asigurare servicii de cazare, recreere și sport”, a spus Flutur.

Centrul este gândit să funcționeze la capacitate maximă pe durata întregului an calendaristic, atât prin asigurarea serviciilor specifice taberelor – cu pondere importantă în perioada vacanțelor școlare, dar și prin asigurarea cadrului de pregătire și pentru practicarea mai multor sporturi – activități desfășurate pe perioada întregului an.

”Ne dorim foarte mult să avem în inima județului Suceava această tabără modernă, acest centru de tineret, care poate să devină și un important punct de atracție turistică național, alături de celelalte destinații din Bucovina. Mă gândesc și la faptul că la un moment dat, în aceeași perioadă, multe familii se pot regăsi cu toții în Bucovina, copiii în această tabără iar părinții la pensiunile din zonă”, a mai spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava