Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a semnat astăzi împreună cu ministrul energiei Sebastian Burduja la Ministerul Energiei contractul privind „Reabilitarea sistemului de transport si  distribuție energie termică in municipiul Suceava ” in valoare totală de 362.290.407,72 lei (72.817.801,48 euro). Proiectul a fost aprobat pe  Fondul de Modernizare, Program Cheie 5, Domeniul de investiții 5.3 „Sprijin pentru modernizarea și dezvoltarea rețelei inteligente de termoficare”, fiind primul contract semnat la nivel național pe componenta de termoficare.

Contractul prevede: reabilitarea a 19,450 kilometri de conducte primare(reabilitare camine de termoficare, vane, suporți de beton), reabilitarea a 51,792 km rețele termice secundare (înlocuirea conductelor existente uzate aferente circuitelor de încalzire, apă caldă de consum și recirculare apă caldă de consum, cu un sistem legat preizolat, reabilitare cămine de termoficare, vane, contoare, suporți din beton), reabilitarea a 9 puncte termice (modernizarea echipamentelor, a instalațiilor aferente, precum și a clădirilor în care sunt amplaste echipametele).

Durata de execuție a investiției este de 32 luni, din care 5 luni realizare proiect tehnic.

” Este primul contract semnat la nivel național pe fondul de modernizare-rețele termice inteligente. Prin implementarea acestui proiect se vor reduce semnificativ pierderile din rețeaua de transport -distribuție, ceea ce va conduce la reducerea subvențiilor pe care le platește municipalitatea pentru incălzirea orașului. Realizarea acestui proiect va conduce  la realizarea unui serviciu eficient si civilizat de termoficare  în municipiu Suceava”, a declarat Ion Lungu.

Contract de aproape 73 de milioane de euro semnat de primarul Lungu pentru reabilitarea rețelelor termice din Suceava. ”Este primul contract de acest gen semnat la nivel național”  , 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava