Concert pascal
MOPAN Suceava

Corina Chiriac și Dan Spătaru, două dintre cele mai iubite voci de către români, au avut o legătură cu totul și cu totul aparte. Solista a fost îndrăgostită de acesta, și nu s-a sfiit să-i spună adevărul în față atunci când a avut ocazia, notează click.ro.

Acum ceva timp, Corina Chiriac amintea cu drag despre Dan Spătaru, regretatul cântăreț care s-a stins din viață în anul 2014. Cântăreața a mărturisit că în tinerețe a fost îndrăgostită de acesta.

Acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV, Corina Chiriac mărturisea că Dan Bălan îi furase mințile în tinerețe. I-a împărtășit acest detaliu artistului atunci când a vorbit pentru prima dată cu el, iar răspunsul lui a fost cu totul și cu totul neașteptat: „poți să îmi spui tu”.

„Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon blond și frumos ca un înger. Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru. Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus ”poți să îmi spui tu”, povestea Corina Chiriac, la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/corina-chiriac-l-a-iubit-nebuneste-pe-dan-spataru-2336256.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava