Concert pascal
MOPAN Suceava

Relația Oanei Roman cu Cornel Păsat a fost una dintre cele mai mediatizate ale anilor 2000. Ea, fiică de fost premier al României, iar el un stripper, dansator și coregraf în trupa Flamingo Boys. Cei doi au fost împreună vreme de șapte ani de zile, după care au decis să meargă pe drumuri separate, notează click.ro. La ceva timp de la despărțire, el a mărturisit care a fost, de fapt, motivul separării lor.

Cornel Păsat a mărturisit ca nu infidelitatea vreunui dintre ei a condus la ruptura relației, ci a precizat că atât el, cât și Oana au greșit în egală măsură. De asemenea, a subliniat și faptul că vedeta a renunțat cu greu la el. „Ce a fost între mine și Oana și de ce ne-am despărțit, ține strict de mine și de ea, nu de altcineva. Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la lupta pentru mine”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Fostul stripper a mărturisit că a fost nevoit să apeleze la ajutorul unui profesionist, însă nu a specificat motivul pentru care a fost nevoit să facă acest pas.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cornel-pasat-a-rupt-tacerea-ce-a-spus-fostul-2295127.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava