• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Corneliu Popovici a fost ales sâmbătă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Mişcarea Populară. Conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul acestei organizaţii a avut loc în prezenţa a 337 de delegaţi din întreg judeţul. Printre invitaţii la alegerile din cadrul PMP Suceava s-au numărat vicepreşedintele la nivel naţional al partidului, Gabriel Berca, deputatul Petrică Movilă şi preşedintele PMP Botoşani, Mihai Ţibuleac. Corneliu Popovici a fost singurul candidat pentru şefia Organizaţiei Judeţene a PMP Suceava, el fiind confirmat prin vot în funcţia pe care a ocupat-o cu titlu interimar încă de la înfiinţarea acestei formaţiuni politice. Din cele 337 de voturi valabil exprimate, Corneliu Popovici a obţinut 334 de voturi pentru preşedinţia PMP. Vicepreşedinţi ai PMP Suceava vor fi Ovidiu Milici, Adrian Puiu, Cristian Sidor, Alexandru Trocin, Bogdan Neagu, Constantin Florea. În funcţia de secretar general a fost ales Toader Josan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava