Concert pascal
MOPAN Suceava

Un credincios sucevean i-a scris arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, nemulțumit că PS Damaschin ar fi fost în ianuarie la UPU Suceava pentru o viroză resporatorie când trebuia să se adreseze medicului de familie. ”

”Se spune că Preasfințitul Damaschin a fost în ianuarie la UPU pentru o viroză respiratorie. Înaltpreasfinția Voastră, în cazul unui român obișnuit, doctorii s-ar fi arătat deranjați pentru prezentarea la URGENȚĂ cu o viroză respiratorie. Miniștrii Sănătății, Nelu Tătaru și Alexandru Rafila au spus de atâtea ori că inclusiv în caz de infecție Covid, pacientul trebuie să se adreseze mai întâi medicului de familie, care face și teste covid și să vină la urgențe numai dacă nu pot respira și au nevoie de oxigen. Cu alte cuvinte, întâi să se adreseze medicinii primare, care îi va redirecționa mai departe, desigur, dacă nu apare o deteriorare bruscă, cum e lipsa de oxigen. Preasfințitul de ce nu a apelat la medicul de familie pentru o viroză, ci la UPU? Fiind prelat al Sinodului și fiind în relații bune cu ……, în subordinea căruia se află spitalul și apropiat al Părintelui Damaschin, care a oficiat inclusiv înmormântarea tatălui …..) are mai multe drepturi ca românul de rând? Un om obișnuit ar fi fost redirecționat către medicul de familie sau în cel mai fericit caz, tratat și i s-ar fi scos ochii cum că „de ce a venit la urgență”, a spus enoriașul.

”La întrebarea dumneavoastră nu sunt eu în măsură să vă răspund”, i-a răspuns sec ierarhul.

Credincios sucevean nemulțumit că PS Damaschin ar fi fost în ianuarie la UPU Suceava pentru o simplă viroză respiratorie când trebuia să se adreseze medicului de familie, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava