Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava are în derulare, în momentul de față, mai multe proceduri de licitație pentru începerea unor investiții importante în modernizarea infrastructurii rutiere. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele CJ Suceava, Cristi Crețu, care a arătat că pe 19 mai vor fi deschise ofertele la licitația pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor de modernizare pentru drumul Văleni – Stânișoara – Iesle – limită județul Neamț. Cristi Crețu a mai declarat că un alt drum județean pentru care s-a organizat licitația pentru realizarea lucrărilor este DJ 174C Panaci – Bilbor. El a arătat că ofertele la licitația pentru acest drum vor fi deschise pe 11 mai 2021. Vicepreședintele CJ Suceava a precizat că acest proiect presupune modernizarea infrastructurii rutiere prin asfaltarea drumului DJ 174C, km 0+000 și 3+660 cu o lungime totală de 3,660 km, precum și execuția de rigole, drenuri, podețe, ziduri de sprijin și de căptușire și lucrări de siguranța circulației. Cristi Crețu a spus că după finalizarea acestui drum, distanța dintre Vatra Dornei și București se va scurta cu aproximativ 110 kilometri. El a arătat ca cele doua proiecte pentru modernizarea celor două drumuri județene sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua.  

Cristi Crețu a mai declarat că pe 14 aprilie 2021 vor fi deschise ofertele și la licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru șoseaua de centură a orașului Gura Humorului. Traseul drumului propus spre finanțare se desprinde din DN 17 – zona km. 216+700, capătul de intrare în orașul Gura Humorului venind dinspre Câmpulung Moldovenesc, trece printr-un pasaj superior peste drumul național precum și calea ferată Comprehensive Core Suceava – Ilva Mică şi se finalizează prin amenajarea unei intersecții la nivel în sensul giratoriu existent în care DN 17 intersectează drumul național DN 2E Spătărești – Păltinoasa. Cristi Crețu a spus că șoseaua de centură, cu o lungime de 8,57 km, va fi de clasă tehnică II – drumuri expres cu patru benzi de circulație cu separator de sensuri.

Cristi Crețu anunță că CJ Suceava are în derulare licitații pentru trei proiecte majore de infrastructură rutieră, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava