Concert pascal
MOPAN Suceava

Alex Dobrescu (38 de ani), fostul logodnic al Cristinei Cioran (45 de ani), încă mai speră la inima fostei prezentatoare de televiziune, chiar dacă aceasta a spus de multe ori că nu mai există cale de împăcare între ei. Contactat de Click!, afaceristul a mărturisit că între el și mama copilului său încă mai sunt, din punctul său de vedere, sentimente de iubire și o posibilă speranță de reîmpăcare.

„Cine a spus că noi doi trebuie să ne împăcăm? Noi doi nu suntem certați, deci noi doi nu avem de ce să ne împăcăm…pentru că nu suntem la cuțite așa cum am mai auzit. Între noi doi este iubire, sunt sentimente sincere la mijloc. Sentimentele nu dispar de la o zi la alta. Iubirea nu dispare atât de ușor”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Chiar dacă insistențele lui Alex Dobrescu sunt aproape la ordinea zilei, Cristina Cioran se pare că nici nu vrea să audă de așa ceva, chiar dacă, recent, cei doi au fost surprinși într-un club de fițe din Capitală, în ipostaze apropiate, notează click.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-cioran-pusa-in-fata-faptului-implinit-2240104.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava