Concert pascal
MOPAN Suceava

Continuă să iasă scântei după despărțirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Fosta prezentatoare de la Acces Direct trece prin momente tensionate după ce fostul ei partener a făcut o mutare complet neașteptată, potrivit click.ro.

Finalul de an e plin de turbulențe pentru Cristina Cioran, după ce tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, i-a interzis să mai apară public cu micuța Ema. Deși fusese cerută în căsătorie și urma să facă pasul cel mare alături de Alex Dobrescu, lucrurile au luat o întorsătură de 180 de grade pentru Cristina Cioran. Despărțirea a fost una zgomotoasă, iar scandalul pare să persiste în continuare. Mai mult, în mijlocul războiului se află acum și fiica lor. După ce Cristina a planificat o vacanță în străinătate cu Ema, iar designer-ul i-a interzis micuței să părăsească țara fără el, fostul iubit al actriței a mutat din nou pe tabla de șah. De această dată, interdicția e una de lungă durată, potrivit sursei citate.

Alex Dobrescu nu-i mai dă voie vedetei de televiziune să o aibă alături pe micuța Ema în proiectele pe care le pregătește pe viitor. Nici în cadrul emisiunilor TV, blondina nu va putea să apară alături de cea mică. Cel mai probabil, această „sancțiune” va exista până când copilul celor doi va împlini 18 ani.

Citește mai multe și vezi ce a spus Cristina Cioran, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lovitura-dura-pentru-cristina-cioran-decizia-2230712.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava