Concert pascal
MOPAN Suceava

La un an de când a fost atacată de o femeie într-un supermarket, Cristina Joia a povestit prin ce a trebuit să treacă în tot acest timp a se recupera în urma agresiunii, notează click.ro.

Cristina Joia a explicat că a trecut un an de la o doua operaţie la nas, o intervenţie complicată, şi că, ajutată de doctorul său, cicatricea este doar o linie şi ea poate respira foarte bine

”S-a împlinit un an de când am trecut prin a doua operație la nas și aș vrea să mulțumesc doctorului Dragoş Zamfirescu şi colegilor săi, pentru profesionalism, pentru dedicarea lor, pentru modul în care mi-au dat încredere că o să fiu bine din nou! Pentru faptul că arăt mai mult decât decent și cicatricea acum este doar o linie, pentru că respir foarte bine deși operația a fost foarte complicată”, a povestit Cristina Joia, conform sursei citate.

Cristina Joia a fost operată iniţial de urgenţă, după atac, iar a doua intervenţie, de resconstrucţie nazală, a durat cinci ore şi jumătate. Ea a mai spus că a mai făcut o serie de injecţii cu acid, iar doctorul său i-a dat mereu speranţa că urmele atactului vor fi doar o amintire.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-joia-marturii-despre-operatiile-prin-410001.html#gal=MYPGf2EFYa&gal_i=8&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava