Soţia lui Mădălin Ionescu traversează o perioadă extrem de fericită. Cristina Şişcanu a anunţat că a intrat în luna a patra de sarcină şi că „minunea” s-a produs după intense rugăciuni. Anul trecut în primăvară consoarta omului de televiziune se lupta încă cu o depresie cruntă după ce medicii îi spuseseră că are o rană suspectă pe colul uterin, potrivit click.ro.

Burtica de gravidă a Cristinei Şişcanu (32 de ani) este motiv de mare bucurie în familia lui Mădălin Ionescu. Omul de televiziune a povestit că soţia lui a rămas însărcinată în vacanţa din Grecia după ce, coicidenţă sau nu, cei doi s-au rugat la biserica din Corfu Town. „Aici, femeile care se roagă reuşesc să rămână gravide. Eu am intrat şi am plâns. Cristina a rămas afară. Nu a putut să intre şi ea. L-am rugat pe sfânt să intermedieze acest lucru pentru noi. I-am spus că ea a fost şi este o mamă exemplară pentru copiii mei şi că a venit momentul să aibă şi ea propriul copil”, a spus Mădălin Ionescu la „Wowbiz”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-siscanu-ramas-gravida-printr-o-minune-ce-probleme-de-sanatate-avut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava