Concert pascal
MOPAN Suceava

Soţia lui Mădălin Ionescu traversează o perioadă extrem de fericită. Cristina Şişcanu a anunţat că a intrat în luna a patra de sarcină şi că „minunea” s-a produs după intense rugăciuni. Anul trecut în primăvară consoarta omului de televiziune se lupta încă cu o depresie cruntă după ce medicii îi spuseseră că are o rană suspectă pe colul uterin, potrivit click.ro.

Burtica de gravidă a Cristinei Şişcanu (32 de ani) este motiv de mare bucurie în familia lui Mădălin Ionescu. Omul de televiziune a povestit că soţia lui a rămas însărcinată în vacanţa din Grecia după ce, coicidenţă sau nu, cei doi s-au rugat la biserica din Corfu Town. „Aici, femeile care se roagă reuşesc să rămână gravide. Eu am intrat şi am plâns. Cristina a rămas afară. Nu a putut să intre şi ea. L-am rugat pe sfânt să intermedieze acest lucru pentru noi. I-am spus că ea a fost şi este o mamă exemplară pentru copiii mei şi că a venit momentul să aibă şi ea propriul copil”, a spus Mădălin Ionescu la „Wowbiz”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-siscanu-ramas-gravida-printr-o-minune-ce-probleme-de-sanatate-avut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava