Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația CSM Bucovina Suceava a reluat sezonul competițional 2015 al Diviziei Naționale de rugby cu două partide restanță, ambele pe terenul echipei Steaua U23 București. Elevii antrenorului Constantin Vlad au pierdut ambele confruntări cu tânăra și valoroasa grupare din capitală.

Vineri, suceveni au cedat cu 12-48, iar duminică cu 12-57. Punctele bucovinenilor în cel de-al doilea meci au fost reușite de Ștefan Ștefăroi și Țîmpău, eseuri și Crețuleac, o transformare.

”Am rezistat doar 15 minute în prima repriză după care am cedat inexplicabil și am încasat nu mai puțin de 39 de puncte. Am comis o sumedenie de greșeli tehnice și tactice și am pierdut la scor. În partea secundă ne-am mai revenit, dar nu am mai putut schimba mare lucru.

Se simte lipsa meciurilor amicale cu advsari puternici. Așa cum am mai spus și cu altă ocazie, ne vom obișnui din mers și sper să realizăm acest lucru chiar din etapa viitoare când vom juca la Galați” a declarat antrenorul ecjipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava