Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele primei părţi a sezonului competiţional 2015-2016 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava se află pe locul III în clasament. Gruparea suceveană a avut o evoluţie oscilantă, dar deocamdată este în grafic, dacă se poate spune, în acest campionat.

Elevii profesorului Victor Pancu au avut şi momente bune, cum ar fi primele două seturi în meciul în compania liderului Steaua Bucureşti, dar şi „pase” mai slabe în care au revenit la „meteahna” lor de tradiţie şi anume, greşeala de serviciu. Oricum, faptul că CSM Suceava continuă lupta în eşalonul doi valoric al voleiului românesc este meritoriu şi are şi o „bilă albă” în plus pentru faptul că realizează acest lucru cu un lot format în majoritate din suceveni.

„Aşa cum am menţionat la începutul acestui sezon competiţional, diferenţa între echipa noastră şi Steaua şi Ştiinţa Bacău este făcută de faptul că ele au un lot format din jucători care au evoluat în Divizia A1. Nu am jucat rău primele două seturi în compania Stelei şi primul set cu băcăuanii, dar deocamdată acesta este potenţialul nostru. Putem încheia sezonul regulat pe locul III în clasamentul seriei noastre, loc rezonabil pentru posibilităţile din acest moment.

Mulţumim pentru sprijinul acordat de Primăria Municipiului Suceava şi Consiliul Local, dar şi pentru susţinere Consiliului Judeţean şi a CSM Suceava. Mulţumiri merită şi prietenii noştri Dumitru Popescu de la SUCT Suceava şi Eugen Girigan pentru faptul că au fost şi în acest sezon competiţional alături de noi.

Iubitorilor voleiului sucevean le dorim Sărbători Fericite şi un an 2016 mai bun” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Clasament Seria Est
1. Steaua Bucureşti    6    5    1    0    0    18-3    17
2. Ştiinţa Bacău    6    5    0    0    1    16-3    15
3. CSM Suceava    6    2    1    1    2    12-12    9
4. Rapid Bucureşti    6    3    0    0    3    9-12    9
5. Dacia Buzău    6    0    1    1    4    7-17    3
6. Ştiinţa Bucureşti    6    0    0    1    5    3-18    1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava