Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a III-a din Divizia Naţională de Rugby echipa CSM Suceava a întâlnit la finele săptămânii trecute pe stadionul ”Unirea” gruparea CS Năvodari. La capătul unui meci extrem de disputant pe un teren greu, oaspeții s-au impus cu 11-10.
Constănțenii au ”punctat” chiar și înainte de începerea partidei, autocarul lor și echipamentul de prezentare demonstrând faptul că sunt motivați și susținuți. Și pe teren lucrurile au stat la fel, ei deschizând scorul cu un eseu netransformat în urma unei acțiuni colective. Gazdele nu au cedat și au replicat printr-un eseu de penalizare cu transformare realizată de Brăteanu și au preluat conducerea pe tabela de marcaj, scor 7-5.

Până la pauză oaspeţii au trecut din nou în avantaj printr-o lovitură de pedeapsă şi au mărit avantajul în partea a doua, scor 7-11. Pe fondul unui joc extrem de disputat, CSM Suceava s-a apropiat la un punct în spatele oaspeţilor dintr-o lovitură de pedeapsă, dar nu a reuşit să se impună deşi a avut la dispoziţie o altă lovitură de pedeapsă de la 22 de metri, în poziţie centrală. În urma acestui rezultat CSM Suceava are 9 puncte în clasament, ei primind punctul bonus defensive în urma înfrângerii cu CS Năvodari.

”Încă din start s-a putut observa forța echipei oaspete și faptul că sunt motivați și alcătuiesc o echipă în care s-a investit. Nu le pot reproșa nimic elevilor mei pentru că au luptat pentru victorie. Dacă în meciul cu CSU AV Arad am avut noroc pe final, de această dată am ratat victoria la ”mustață” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

Rezultate consemnate în etapa a III-a a Diviziei Naționale de rugby:
CSM Suceava – CS Năvodari 10-11
RC Bârlad – Poli Iași 8-24
CSU AV Arad – RCM Galați 16-14

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava