• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jucătorii de la CSM Bucovina Suceava au reușit să-și ia revanșa în fața celor de la CS Năvodari după înfrângerea din prima partidă a turneului play-out al Diviziei Naționale de rugby. Evoluând cu multă determinare, elevii antrenorului Constantin Vlad s-au impus cu 21-15 pe terenul formației de pe litoral.

Prima repriză a fost una extrem de echilibrată, fiecare echipă reușind să puncteze doar din lovitură de pedeapsă, scorul la pauză fiind 3-3. Pentru suceveni a marcat Crețu.

La reluare, oaspeții au fost mult mai inspirați și mai motivați și au izbutit să culce de trei ori balonul în terenul de țintă advers. Eseurile sucevenilor au purtat semnăturile lui Zup, Flutur și Ștefan Ștefăroi. Scorul final al disputei dintre CS Năvodari și CSM Bucovina Suceava a fost 53-21, Ionuț Flutur reușind și un frumos dropgol.

Gruparea suceveană are 14 puncte în clasamentul turneului play-out și va juca în etapa următoare acasă cu RCM Galați.

”Îi felicit pe jucătorii meci pentru modul în care au luptat pentru victorie și la Năvodari și la Galați. Am avut parte de două partide dificile, dar am demonstrat că știm să ne regrupăm, mai ales după eșecul din primul meci din play-out, știm să ne mobilizăm și jucăm până la capăt.

Mulțumesc încă o dată primarului municipiului Suceava, celor doi viceprimari și consilierilor locali pentru sprijinul acordat și sper să încheiem sezonul competițional cu un succes în partida din octombrie, pe ”Unirea”, cu RCM Galați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava