Concert pascal
MOPAN Suceava

Jucătorii de la CSM Bucovina Suceava au reușit să-și ia revanșa în fața celor de la CS Năvodari după înfrângerea din prima partidă a turneului play-out al Diviziei Naționale de rugby. Evoluând cu multă determinare, elevii antrenorului Constantin Vlad s-au impus cu 21-15 pe terenul formației de pe litoral.

Prima repriză a fost una extrem de echilibrată, fiecare echipă reușind să puncteze doar din lovitură de pedeapsă, scorul la pauză fiind 3-3. Pentru suceveni a marcat Crețu.

La reluare, oaspeții au fost mult mai inspirați și mai motivați și au izbutit să culce de trei ori balonul în terenul de țintă advers. Eseurile sucevenilor au purtat semnăturile lui Zup, Flutur și Ștefan Ștefăroi. Scorul final al disputei dintre CS Năvodari și CSM Bucovina Suceava a fost 53-21, Ionuț Flutur reușind și un frumos dropgol.

Gruparea suceveană are 14 puncte în clasamentul turneului play-out și va juca în etapa următoare acasă cu RCM Galați.

”Îi felicit pe jucătorii meci pentru modul în care au luptat pentru victorie și la Năvodari și la Galați. Am avut parte de două partide dificile, dar am demonstrat că știm să ne regrupăm, mai ales după eșecul din primul meci din play-out, știm să ne mobilizăm și jucăm până la capăt.

Mulțumesc încă o dată primarului municipiului Suceava, celor doi viceprimari și consilierilor locali pentru sprijinul acordat și sper să încheiem sezonul competițional cu un succes în partida din octombrie, pe ”Unirea”, cu RCM Galați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava