În etapa a II-a a Diviziei Naţionale de rugby, CSM Suceava va debuta în noul sezon competiţional. Sucevenii şi-au amânat meciul din prima rundă cu Tomitanii Constanţa şi vor evolua în faţa propriilor suporteri sâmbătă, de la ora 10.00, contra echipei CS Năvodari.
Disputa se anunţă a fi una extrem de interesantă fiind reeditarea finalei celui de-al doilea eşalon valoric din sezonul precedent. Atunci sucevenii s-au impus incredibil cu 26-25 şi au câştigat dreptul de a juca în SuperLiga CEC Bank. Din păcate, din cauza lipsei unor fonduri consistente, CSM Suceava nu a putut face faţă primului eşalon valoric al rugbiului românesc şi a ales să joace tot în Divizia Naţională.
„Partida se anunţă a fi una extrem de aprigă, favoriţi fiind oaspeţii. Din echipa noastră au plecat doi jucători de bază, Ştefăroi şi Drelciuc, iar Ştefăniţă Rusu şi Andrei varavroi s-au retras din activitatea competiţională. Cei de la CS Năvodari şi-au consolidat echipa, în timp ce noi ne bazăm pe o infuzie de tineret. Oricum, jucăm pe teren propriu şi ne vom apăra şansa până la capăt” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Marius Colţuneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
  • Vasi

    CS Năvodari nu a făcut nici un transfer! Cu ce si-a consolidat echipa?

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava