Concert pascal
MOPAN Suceava

De-a lungul anilor, echipa de volei masculin CSM Suceava a fost o adevărată ”rampă de lansare” în marea performanță pentru o mulțime de jucători. Actuala componență a lotului național de seniori al României care participă în Liga Europeană confirmă acest lucru. Printre cei mai buni jucători români ai acestei competiții se regăsesc Vlad Tebieș și Bogdan Olteanu, sportivi care și-au format ”brațul” în sala ”Unirea” evoluând pentru CSM Suceava.
”Este o mândrie să pentru noi să vedem că sportivi care au evolaut la CSM Suceava au ajuns să joace la cel mai înalt nivel și asta nu numai la seniori, pentru că pe lândă Vlad Tebieș și Bogdan Olteanu, la naționala de tineret evoluează Ștefan Lupu, voleibalist care a trecut și el pe la echipa noastră.
În ultimii ani Suceava a avut o echipă bună care s-a calificat de fiecare dată la barajul de promovare în Liga Națională, ba chiar într-un sezon a jucat ți în primul eșalon valoric al voleiului masculin românesc. Am încercat întotdeauna să promovăm tânăra generație putem spune că ne-am luptat cu toți adversarii bazându-ne în principal de jucători născuți și crescuți la Suceava, precum Andrei Sasu, Lucian Huțuleac, Tudor Orășanu, Răzvan Pietraru, Andrei Giurcă sau Gontariu.
Menținerea echipei CSM Suceava la un nivel competitiv bun s-a datorat sprijinului acordat de-a lungul anilor de Primăria și Consiliul Local și Consiliul Județean Suceava alături de alți parteneri ca Iulius Mall, SC SUCT și alți oameni de suflet care au susținut voleiul sucevean și bineînțeles CSM Suceava și cărora le mulțumim. Sperăm ca și în acest sezon competițional să avem o comportare onorabilă” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, profesorul Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava