MOPAN Suceava

În runda a IX-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, sâmbătă 7 decembrie în sala ”Unirea” s-au întâlnit CSM Suceava și Știința Bacău. La fel ca și în partida din tur, sucevenii s-au impus în tie-break.
Primul set a fost unul în care elevii profesorului Victor Pancu nu s-au regăsit, au greșit nepermis de mult și în consecință l-au pierdut la 18. Seturile doi și trei au fost fără istoric practic, gazdele evoluând la adevărata lor valoare și câștigând la 12 și 16. După aceste seturi adjudecate la scor, toată lumea se întreba cum s-a putut pierde primul set.
Voleibaliștii suceveni nu au lăsat această întrebare fără răspuns și le-au arătat spectatorilor prezenți în tribune cum nu se joacă. Din nou sucevenii nu s-au putut concentra, i-au luat la preț de matineu pe băcăuani și au cedat setul IV la 21. În tie-break, gazdele au jucat tot modest, dar au învins la 13. Trebuie spus faptul că din cele 13 puncte trecute în contul oaspeților, doar vreo patru au fost realizate de ei, celelalte fiind erori la serviciu sau preluare ale sucevenilor.
Oricum, un succes cu 3-2 la final în disputa CSM Suceava – Știința Bacău a consolidat locul III în clasamentul seriei pentru băieții profesorului Victor Pancu.
”S-a jucat modest azi și băieții nu s-au putut concentra. Au fost o mulțime de greșeli ușoare ca și consecință a faptului că nu există motivație. E bine că am câștigat pentru că obiectivul nostru este clasarea pe locul III în clasament și participarea în cât mai multe faze din play-off” a afirmat profesorul Victor Pancu.
Din echipa de volei masculin CSM Suceava în partida cu Știința Bacău au făcut parte jucătorii: Sasu, Giurcă, Petraru, Ștefură, Someșan, Huțuleac, Orășanu, Gontariu, Amariei și Tanasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava