MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, stadionul ”Unirea” a găzduit un adevărat festival rugbistic care a cuprins trei reprize, ca să spunem așa. În prima dintre ele s-au disputat meciuri între copii, meciuri foarte disputate și spectaculoase. Spre surprinderea multora, s-a disputat și o partidă de rugby feminin. La finalul acestei prime reprize în care au evoluat generațiile tinere, reprezentanții Asociației ”Prietenii Rugbiului Sucevean” le-au oferit pachete surpriză de Moș Niculaie.
Cea de-a doua repriză a adus față în față două echipe deosebit de interesante, una formată în majoritate din jucători sub 22 de ani
și cea de-a doua alcătuită din foști jucători, limita de vârstă fiind de peste 60 de ani. Pe un vânt care te pătrundea până la oase, cei peste 30 de jucători s-au angrenat într-o dispută fără menajamente, multe contacte lăsându-se cu adevărate ”trosnituri”. În orice caz, spectacolul a fost total și a ridicat adrenalina tuturor.
Din formația celor mai tineri au făcut parte jucătorii: Zup, Coca, Oct.Scolobiuc, Drelciuc, Toloș, C.Varvaroi, Constantineanu, Tepșanu, Flutur, D.Ștefăroi, Șt.Ștefăroi, Crețu, Crețuleac, Brăteanu, Oprea, Lupu, Buzatu, Strugariu, Albu.
Echipa ”veteranilor” i-a avut în componență pe: Constantin Vlad, Vasile Conache, Ovidiu Slușariuc, Viorel Negru, Tofan, Bursuc, Șt.Rusu, Palaghian, Alexiuc, Diaconu, Nistor, Hău, Moroșan, Zarojan, Puiu și Țurcanu senior și Țurcanu junior.
Partida a fost condusă de arbitrul ”corect și autoritar” Valeriu Lazăr și a fost comentată de pe margine de Petru Panait, Botezatu și Filote.
După această a doua repriză de rugby adevărat a urmat repriza a treia care a demonstrat că rugbiul sucevean reprezintă o adevărată familie. S-au gustat câteva bucate grozave făcute la grătar și ceaun, fără pretenții și ifose, dar condimentate cu povești de viață absolut deosebite. Pentru că frigul a devenit crâncen, s-au luat și câteva ”vitamine” la pahar. Oricum, atmosfera a fost una de sărbătoare, plină de speranță și deosebit de plăcută.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava