MOPAN Suceava

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava a aflat recent locaţia în care se va disputa a doua fază a play-off-ului din seria de est a Diviziei A2. Echipa VCM Piatra Neamţ a reuşit să câştige drepturile de a organiza turneul primelor 4 echipe din această serie, în perioada 13–15 aprilie. La Piatra Neamţ se va da lupta pentru cele două locuri ce duc mai departe în ultima etapă a sezonului, turneul de promovare în Divizia A1, de unde vor pleca în primul eşalon primele două echipe. Echipa suceveană, pregătită de antrenorul Tudor Orăşanu, a reuşit să treacă de turul I din play-off, după două partide câştigate în duelul cu CTF Mihai I Bucureşti, iar în turneul de la Piatra Neamţ va întâlni din nou cele trei candidate la turneul de promovare şi la accederea în primul eşalon, gazdele de la VCM şi cele două echipe din Bucureşti, CS Rapid şi CSU Ştiinţa.

„Vom avea trei meciuri grele cu echipele ce şi-au propus în acest sezon să promoveze, dar în acelaşi timp utile, în special pentru jucătorii tineri din echipa noastră, voleibalişti ce au nevoie de astfel de partide pentru a acumula experienţa necesară în sezoanele ce urmează, mai ales că deja se face schimbul de generaţii. După părerea mea, Piatra Neamţ şi Ştiinţa Bucureşti sunt favorite să meargă mai departe, dar şi Rapidul are jucători experimentaţi, ce au evoluat în primul eşalon. Acest sezon va fi ultimul pentru mine în calitate de jucător, deoarece am ceva probleme de sănătate şi nici programul nu-mi mai permite”, a explicat antrenorul sucevenilor, Tudor Orăşanu, cel ce pregăteşte şi echipele de juniori şi cadeţi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu care s-a calificat în acest sezon la turneele semifinale şi de la care provin tinerii jucători promovaţi la echipa de seniori.

Printre juniorii de perspectivă se află şi Alexandru Raţă, jucător care după terminarea returului a plecat în cantonament cu echipa naţională de juniori sub 20 de ani, cu care la finalul lunii va participa la calificările pentru Campionatul European, ce va avea loc la Ploieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava