Concert pascal
MOPAN Suceava

De azi şi până sâmbătă, echipa de volei masculin CSM Suceava va participa la turneul care reuneşte cele mai bune patru echipe ale seriei est a Diviziei A2. Turneul contează pentru faza a doua a play-off-ului şi va stabili formaţiile care vor merge la barajul de promovare în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc. La turneul găzduit de capitala României vor participa trei grupări bucureştene, Dinamo, Ştiinţa şi Rapid, alături de CSM Suceava.

Participarea la această competiţie a fost incertă până în ulmul moment din cauza lipsei fondurilor. Directorul Clubului Sportiv Municipal a explicat faptul că în acest moment nu sunt bani în conturile clubului deoarece bugetul de la minister nu a venit încă. Se pare însă că acest va apărea săptămâna următoare.

În acest condiţii, echipa sucevenă a trebuit să găsească sprijin la diferiţi sponsori sau să împrumute bani, aşa cum s-a întâmplat şi în alte cazuri şi la alte discipline sportive. Managerul Dumitru Popescu de la SUCT Suceava a demonstrat din nou că este alături de voleiul sucevean şi şi-a oferit ajutorul atunci când este mai greu.
„Este dificil de luptat cu trei echipe din Bucureşti, dar noi ne vom apăra şansa noastră. În opinia mea Dinamo nu va avea nicio problemă, iar meciul decisiv pentru stabilirea celei de-a doua echipe care va merge la turneul de baraj pentru promovare este cel dintre noi şi Ştiinţa Bucureşti.

Am reuşit în ultima clipă să facem rost de fonduri pentru a participa la acest turneu şi pentru această posibilitate îi mulţumim domnului Dumitru Popescu de la SUCT Suceava. Avem un lot echilibrat care a acumulat experienţă şi ne vom lupta pentru accesul la turneul de baraj” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Partida cea mai importantă pentru suceveni va fi chiar prima, cea cu CSM Bucureşti care va avea loc azi de la ora 15.30. Sâmbătă CSM Suceava va întâlni Rapid Bucureşti, iar duminică Dinamo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava