Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest an, Iulius Mall Suceava le propune clienților să descopere care sunt ingredientele unui Paște fericit. Cumpărăturile din îndrăgita destinație de shopping și recreere le oferă șansa de a câștiga marele premiu, o bucătărie complet utilată, în valoare de 2.500 de euro, sau unul dintre cele peste 3.000 de alte surprize.

Vino să te pregătești de Paște la Iulius Mall Suceava, iar sesiunile de shopping îți vor fi răsplătite cu premii care te vor ajuta să descoperi ingredientele unor sărbători reușite. În perioada 31 martie – 14 aprilie 2017, clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate pot participa la campania „Rețeta unui Paște fericit”. Marele premiu, acordat în ultima zi de desfășurare a tombolei, prin tragere la sorți, este o bucătărie complet utilată Dinadrom, în valoare de 2.500 de euro, unde familia se va reuni la masă, iar preparatele vor ieși mai apetisante.

În plus, în urma extragerilor zilnice, trei clienți vor primi câte un set de gravură pentru încondeiat ouă, iar un alt cumpărător va câștiga un coș plin cu bunătăți, pentru masa festivă. În fiecare zi, primii 200 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: vouchere pentru sesiuni de înfrumusețare, cozonaci, sticle de vin, băuturi răcoritoare sau decorațiuni tradiționale.

Și în acest an, cei mici sunt așteptați să descopere Labirintul Iepurașului. În perioada 3 – 18 aprilie, copiii vor putea dezlega căile întortocheate și se vor putea juca în două zone special amenajate. Labirintul va fi deschis de luni până vineri, între orele 15.00 și 19.00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12.00 – 18.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava