Concert pascal
MOPAN Suceava

Partida din runda a XXI-a a Ligii Zimbrilor a fost iar una cu final de coșmar pentru CSU din Suceava. Oaspeții aveau 25-23 cu patru minute și ceva înainte de fluierul final al disputei cu CSM Focșani, dar până la urmă au pierdut cu 26-25!

Este, cred, al șaselea meci în care sucevenii nu gestionează bine minutele din finalul jocurilor și pierd puncte pe care le-au avut în mână. După această înfrângere CSU din Suceava stă aproximativ la fel în clasament în perspectiva jocurilor care mai sunt până la sfârșitul sezonului regulat. Echipa pregătită de Petru Ghervan, ajutat de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, are nevoie de victorii în meciurile cu CSM Bacău și HC Buzău, acasă și CSM Oradea în deplasare. Dacă se mai poate scoate ceva din partida cu Potaissa Turda, tot pe teren propriu, e minunat. Asta pentru a evita complicațiile legate de un eventual baraj de menținere în primul eșalon valoric.

CSU din Suceava nu a jucat deloc rău într-o sală cu o atmosferă ostilă și a fost ținută pe linia de plutire de portarul Darius Makaria și veteranul Răzvan Gavriloaia. Deși vrâncenii au fost în general la cârma disputei, totul s-a schimbat când grecul Kritikos a văzut cartonașul albastru, CSM Focșani având eliminare de patru minute.

Sucevenii au profitat și în pofida atmosferei incendiare din sală au preluat conducerea ostilităților. Chiar dacă și Bruj a comis un fault impardonabil, primind cartonașul roșu, oaspeții au condus cu 25-23 cu patru minute și ceva înainte de final având și mingea. Ce s-a întâmplat este greu de ”înghițit”, sucevenii încasând trei goluri fără să marcheze vreunul. Deci de la 25-23 CSU din Suceava nu a reușit să scoată nici măcar o remiză.

Așa cum am mai menționat anterior, nu s-a schimbat mare lucru în economia campionatului și a partidelor de până la final, dar fiind al șaselea meci cu un astfel de deznodământ pe final, ceva nu merge.

CSM FOCȘANI – CSU SUCEAVA 26-25 (15-13) 

Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

CSM Focșani: Marocico – Miroiu 7, Crnoglavac 6, Rață 3, Roșu 3, Makrishin 3, Kritikos 2, Hrimiuc 2

CSU din Suceava: Makaria –  Gavriloaia 10, Loic 4, Zarițchi 3, Kbilashvili 3, Balazs 2, Vizitiu 1, Bruj 1, Stanciuc 1.

 

Rezultate înregistrate în etapa a XXI-a:

Dinamo – Minaur Baia Mare 38-22

CSM Odorheiu Secuiesc – Steaua București     31-34

CSM Bacău – CSM Constanța        22-32

Poli Timișoara – CSM Oradea        27-25

CSM Focșani – CSU din Suceava  26-25

Potaissa Turda – CSM Vaslui         32-27

HC Buzău – CSM București 24-25

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava