Concert pascal
MOPAN Suceava

La o săptămână distanță, prim-divizionarele CSM Focșani și CSU Suceava s-au reîntâlnit pentru un joc de verificare, în aceeași locație, sala ”Orizont” din Bacău. Față de primul meci, CSU Suceava i-a avut în plus pe Dragnea și Andrei, în timp ce Focșaniul nu a contat pe aportul lui Țuțu, dar l-a avut pe Tevzadze. Prima repriză a fost dominată de echipa vrânceană pregătită de Sandu Iacob, care a condus la un moment dat și la 5 goluri, antrenorul focșănenilor încercând în mai multe rânduri atacul supranumeric, cu 7 jucători de câmp. Sucevenii, antrenați de Adi Chiruț, au revenit în repriza secundă, când au reușit să și egaleze la 23, la jumătatea părții secunde, dar CSM Focșani a fost mai precisă pe faza de atac în final și s-a impus la două goluri.

CSM Focșani – CSU Suceava 30-28 (18-14)
CSM Focșani: Cloșcă, Marocico, Tevzadze – Pătru 7 goluri, Miroiu 5, Mocanu 4, Năstăsie 4, Hagiu 3, Popovici 2, Ragea 1, Hrimiuc 1, Grămătic 1, Eros 1, Sladic 1, Rață, S. Rotaru, Popa. Antrenor: Sandu Iacob.
CSU Suceava: Erhan 1 gol, Duman, Andrei – Tîrzioru 6, Lupu 5, Ionescu 3, Dragnea 3, Adomnicăi 3, Ciubotariu 2, Costea 2, Lakovic, 1, Șoldănescu 1, Sandu 1, Golubovic, Oancea. Antrenor: Adrian Chiruț.

”Acest al doilea meci amical cu vrâncenii a fost mai atre decât primul. Se vede că jucătorii noștri resimt un pic oboseala antrenamentelor fizice, dar nu s-au mișcat deloc rău. Față de primul joc am încercat noi formule de echipă și am verificat anumite situații de joc. L-am folosit pentru prima oară pe Dragnea, pe postul de coordonator și cred că este un handbalist de valoare care ne poate ajuta” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț.

Sursă foto: Handbal Mania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava