Comenzi MOPAN Suceava

În cadrul etapei a V-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Suceava a evoluat pe terenul grupării Dunărea Călărași. După amărăciunea provocată de episodul ambulanța din partida cu Dinamo București, sucevenii și-au dorit să facă un meci bun pe terenul grupării din Bărăgan și chiar au reușit. Din păcate, sorții nu le-au fost favorabili nici de această dată și au cedat cu 16-18 după o adevărată luptă pe teren.
Partida a fost deosebit de chilibrată pe tot parcursul ei, gazdele aflându-se totuși la timonă, dar fără a lua un avantaj decisiv pe tabela de marcaj. Pe final chiar, după o seriei bună a oaspeților aceștia au ratat și o lovitură de la 7 metri care le-ar fi putut aduce egalarea. Arbitrajul a fost, ca de fiecare dată când evoluează gruparea suceveană în deplasare, de partea gazdelor.
”Am jucat bine împotriva unei formații care a învins campioana națională HCM Constanța în prima etapă, iar apoi a trecut în deplasare de CSM București care la rândul ei le aplicase o ”corecție” celor dela Dinamo. Jucătorii noștri au alergat mult, s-au zbătut, au luptat, dar nu s-a putut mai mult.
Este adevărat că în majoritatea timpului gazdele au condus pe tabela de marcaj, dar am avut și noi câteva momente bune în care arbitrajul ne-a fost potrivnic.
Nici de această dată nu am putut beneficia de aportul celor trei jucători sârbi și acest lucru s-a văzut. Asta este situația în acest moment, însă noi ne vom apăra țansa până la capăt” a declarat antrenorul principal al echipei de handbal masculin CSU Suceava, Petru Ghervan.
În etapa a VI-a, formația suceveană va avea un nou joc extrem de dificil, sâmbătă 27 septembrie, acasă cu HCM Baia Mare, formație care în runda precedentă s-a impus pe terenul vicecampioanei Știința Bacău cu 26-24.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava