Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute formația de handbal masculin CSU Suceava a disputat primele două meciuri amicale din presezonul competițional 2015-2016, sezon în care gruparea va evolua în seria I a Diviziei A. În aceste partide de pregătire, echipa antrenată de Răzvan Bernicu a întâlnit colega ei de serie, CSM Focșani 2007. Ambele partide s-au jucat pe durata a trei reprize pentru ca antrenorii să poată rula tot lotul pe care l-au avut la dispoziție.

În primul joc, la sfârșitul primelor 60 de minute scorul a fost 27-25 în favoarea vrâncenilor, pentru ca după repriza a treia tabela de marcaj să indice scorul de 33-33. În cea de-a doua partidă, după timpul regulamentar scorul a fost 21-16 pentru gazdele sucevene, după repriza a treia scorul fiind 27-24.

”Nu ne-a interesat rezultatul pentru că jucătorii noștri au pus mâna pe minge abia de două zile. Am verificat potențialul fizic al tuturor băieților noștri și am vrut să-i urmărim la lucru pe cei mai tineri, Ciutacu, de la Centrul de Excelență Sighișoara, Oprea de la Moreni și Alexa, centrul nostru pe care vrem să-l promovăm.

La sfârșitul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă, dorim să organizăm o nouă ediție a Memorialului ”Mihai Mironiuc”. Deocamdată prezențe certe la turneul sucevean sunt CSSM Bacău și lotul național de juniori I al României. Vom vedea dacă vom găsi și a patra formație care va dori să participle” a declarat antrenorul formației CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Din lotul formației de handbal masculin CSU Suceava fac parte jucătorii: Spiridon, C. Tcaciuc, Manea – Petrea, Costea, Aldica, Olariu, I. Tcaciuc, Bursuc, Preda, Roban, Alexa şi cinci nou veniţi, Gabriel Velea, extremă stânga de la Dunărea Călăraşi, Dionis Oprea, un tânăr care a terminat junioratul la Moreni, Ciprian Vele, jucător care a revenit la Suceava după doi ani petrecuţi la HC Argeş Piteşti, pivotul Bogdan Baican, sportiv crescut la LPS Suceava care a evoluat la HCM Minaur Baia Mare şi HCM Constanţa și tânărul Ciutacu de la Centrul de Excelență de la Sighișoara. Este așteptat să revină la echipă și Gabriel Burlacu, jucător care a fost prezent la Campionatul Mondial de handbal masculin tineret U 21 din Brazilia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava