Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a pierdut primele două partide amicale ale presezonului competițional, fiind învinsă de revelația sezonului precedent al Ligii Naționale de handbal masculin, Potaissa Turda, cu 23-34 și 30-36. Antrenorul grupării sucevene, Răzvan Bernicu, a folosit întreg lotul de jucători pe care l-a avut la dispoziție, scopul acestor meciuri de pregătire fiind omogenizarea echipei, rezultatele nefiind importante.
Din lotul formației sucevene deplasat la Turda au lipsit, Cristi Bursuc și Gabriel Burlacu, ambii accidentați ușor. Pentru CSU au fost primele două amicale din această vară, iar Răzvan Bernicu a tras primele concluzii.
„Au fost primele două meciuri, avem mulți jucători noi. Urmărim să închegăm primele relații de joc pentru ca apoi, de la meci la meci să-i integrăm pe cei care au venit recent” a declarat Răvan Bernicu.
Tehnicanul sucevean i-a putut vedea la lucru pe Maxim Beleaev, Tiberiu Popovici, Lucian Preda, Cătălin Costea, Iulian Alexa şi sârbii Srdan Gavrilovici, Marko Davidovic, Daniel Miatovic şi Dusan Trifkovic, ultimul, goșgheterul Ligii a doua din Serbia.
Săptămâna viitoare, Suceava se va deplasa la Sighișoara, pentru un turneu de pregătire la care mai participa naționala de juniori și naționalele universitare ale României și Mexicului, iar peste două săptămâni va avea loc Memorialul „Mihai Mironiuc”, de la Suceava, unde vor lua startul Dinamo București, HC Vaslui și CSM București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava