Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a ieşit neînvinsă din cele două meciuri amicale disputate la mijlocul acestei săptămâni pe terenul liderului Ligii Naţionale de handbal masculin, CSA Steaua.

În primul joc, cele doua formaţii au încheiat la egalitate, scor 34-34, după ce formaţia antrenată de Adi Chiruţ şi Iulian Andrei a remontat un handicap de trei goluri avut la pauză, 14-17.

Handbaliştii suceveni au avut o prestaţie şi mai solidă în cel de-al doilea meci, când s-au impus în faţa echipei bucureştene cu scorul de 30-27, după ce la pauză aveau un avantaj de şapte goluri, 19-12.
“Am facut două jocuri bune în compania unui adversar puternic. Mă bucur că am crescut de la meci la meci în această perioadă de pregătire de iarnă. Mai avem de lucrat, dar se vede că suntem pe drumul cel bun. Important este că, excepându-l pe Cristi Tcaciuc, am reuşit să rulăm întreg lotul de jucători, că nu au mai apărut accidentari şi că abordăm cu un moral bun partea a doua a campionatului”, a declarat antrenorul Adi Chiruţ.

Formaţia CSU Suceava a încheiat seria meciurilor de verificare din această iarnă cu un bilanţ pozitiv, victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrangere: 41-29 cu Universitatea Cluj, 34-26 cu Ştiinţa Municipal Bacău, 30-27 cu Steaua Bucureşti, 34-34 cu Steaua Bucureşti, respectiv 25-37 cu Potaissa Turda.

În primul meci oficial din acest an, CSU Suceava va evolua miercuri seară, de la ora 17.30, în direct la TVR, pe terenul celor de la CSM Bucuresti. Pentru că CSU Suceava va juca în turneul play-out, rezultatele consemnate în partidele cu echipele aflate pe locurile I-VIII nu contează, ci doar cele cu care se luptă pentru evitarea retrogradării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava