Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a pierdut partida disputată pe terenul grupării HC Vaslui, partidă din etapa a VIII-a a turneului play-out al Ligii Naționale de handbal masculin, și chiar dacă învinge gruparea Poli Timișoara în următoarea rundă are șanse minime de a continua să evolueze în primul eșalon valoric deoarce contracandidata sa, acum Pandurii Târgu Jiu, mai are două partide de disputant, acasă cu HC Vaslui și pe terenul echipei Poli Timișoara.
Fără Burlacu, Gavrilovic, Eros și Popovici și cu un moral scăzut după eșecul nemeritat din partida cu Steaua, CSU Suceava a început slab jocul de la Vaslui fiind condusă din start cu 6-1, pentru ca apoi gazdele să aibă 11-5. Elevii antrenorilor Petru Ghervan și Răzvan Bernicu au avut apoi o revenire de senzație apropiindu-se la doar două goluri diferență pe tabela de marcaj, scor 14-12. Din păcate, efortul depus i-a costat și în ultimele două minute ale primei reprize CSU a primit trei goluri consecutive.
În partea secundă a partidei dintre HC Vaslui și CSU Suceava, bucovineni au avut o evoluție de senzație reușind, la fel ca la meciul cu Steaua să egaleze în ultimul minut la 31. Dar tot la fel ca la meciul cu Steaua, la 32-31 au avut atacul timp de 30 de secunde dar nu au reușit să-l fructifice.
”A fost un meci aprig disputat în care jucătorii noștri au făcut mare risipă de energie. Din păcate am jucat mai slab în prima repriză, iar pe final, în pofida revenirii noastre, nu am mai avut luciditate la unele atacuri.
Au contat foarte mult absențele din lotul echipei noastre, cu Burlacu și Gavrilovic în echipă, cu totul altele ar fi fost datele problemei. Mai rămâne meciul cu Poli Timișoara de miercuri 27 mai în sala LPS și șanse minime de a continua în Liga Națională. A fost un sezon dificil în care băieții au luptat. Vom vedea la final ce este de făcut” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
Pentru CSU Suceava în partida cu HC Vaslui au marcat: Davidovic 7 goluri, Ion Tcaciuc, Tîrzioru și Olariu câte 5, Petrea 4, Sandu Mihai și Aldica câte două și Trifkovic unul.
În celălalt meci al turneului play-out, Steaua București – Pandurii Tg.Jiu 38-24.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava