MOPAN Suceava

Miercuri, de la ora 17.00, în cadrul etapei a treia a turneului play-out al Ligii Naţionale de handbal masculin, sala LPS din Suceava va fi gazda unui joc deosebit de important pentru formaţia locală CSU care va primi vizita grupării HC Vaslui. Pentru echipa antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu partida este capitală, un eşec complicând foarte mult atingerea obiectivului propus, salvarea de la retrogradare.
Handbaliştii suceveni au vizionat partidele disputate de gruparea vasluiană antrenată de fostul tehnician Leonard Bibirig şi s-au pregătit pentru a da o replică pe măsură.
„Va fi un meci dificil pentru noi, dar suntem pregătiţi să ne luptăm cu adversarii noştri. Avem nevoie de victorie şi vom face tot posibilul să o obţinem” a declarat unul dintre conducătorii de joc ai grupării sucevene, Sandu Mihai.
„Ne aşteaptă o perioadă complicată cu meciuri din trei în trei zile. Ne-am pregătit bine, suntem montaţi şi ne concentrăm pe acest joc pe care trebuie să-l câştigăm” a afirmat şi portarul Emilian Marocico.
„Mai avem şase partide în play-out, toate extrem de importante, însă cele de pe teren propriu sunt esenţiale. Jucătorii noştri sunt conştienţi de importanţa partidei cu HC Vaslui şi sunt convins că vor uita de orice durere şi se vor „bate” pentru victorie.
Trebuie să câştigăm pentru că apoi ne aşteaptă o deplasare extrem de lungă, la Timişoara şi apoi încă un joc dificil la Târgu Jiu. Avem nevoie de susţinerea minunatului public sucevean care ne-a purtat spre succes de multe ori” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
Din păcate din tabăra suceveană ne-a parvenit şi o veste neplăcută, cel mai în formă jucător al CSU, Gabi Burlacu, component al lotului naţional de tineret al României s-a accidentat la ultimul joc al selclecţionatei şi va absenta până la finele acestui sezon competiţional.

Clasament play-out
1. Poli Timişoara                  10 6 1 3 296-266 19
2. HC Vaslui                             9 6 1 2 253-246 19
3. CSU Suceava                    10 4 1 5 272-286 13
4. Pandurii Tg. Jiu                  9 3 0 6 213-218 9
5. Steaua*                                 10 3 1 6 246-264 9
* echipă penalizată cu un punct

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava