Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a II-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava a evoluat pe terenul grupării HC “Adrian Petrea” Reşiţa. Elevii antrenorului Adrian Chiruţ au pornit cu încredere în această deplasare, mai ales că întâlneau foşti colegi de-ai lor de echipă precum Mişa Rohozneanu, Dospinescu, Popovici sau Trifkovic. Meciul a fost destul de echilibrat, dar cu formaţia gazdă la “timonă”. Finalul a fost deosebit de încins, sucevenii fiind foarte aproape de surpriză după ce portarul Şelaru a apărat două aruncări de la 7 metri. Scorul meciului HC “Adrian Petrea” Reşiţa – CSU Suceava a fost 26-24 (15-13).

Bănăţenii au controlat partida în cea mai mare perioadă a ei, însă CSU Suceava, pentru care Sasa Puljizovic a avut din nou o prestație solidă, n-a cedat și putea fi răsplătită pe sfârșit.

Începutul a fost alert, cu ambele echipe marcând goluri rapide, însă tempo-ul a scăzut treptat cu apropierea pauzei. Trifkovic a dus HC “Adrian Petrea” Reşiţa la 9-5 în minutul 13, fiind primul moment în care gazdele s-au desprins, însă sucevenii au revenit în meci, au izbutit să egaleze la 13 pe final, dar n-au profitat de momentul bun. Giotoiu și Vaidasigan au stabilit scorul pauzei, 15-13, o diferență pe care CSU Suceava a remontat rapid la reluare.

Oaspeții au început în forță repriza a doua și Baican îi ducea pe suceveni în avantaj, 16-17 în minutul 38, doar că elevii lui Adrian Petrea au preluat la fel de rapid inițiativa și păreau că se îndreaptă spre un succes liniștitor. Dospinescu a refăcut avantajul de patru goluri pentru Reșița, 23-19, dar suspansul a apărut în final de meci. Suceava s-a apropiat în ultimele minute, Șelaru blocând două aruncări de la șapte metri, una executată de Trifkovic, iar cea de a doua de Starchenko, dar nu l-a putut bloca și pe Mişa Rohozneanu, care avea să aducă liniștea în rândurile fanilor bănățenilor. 26-24 la final, în primul meci direct dintre cele două echipe după o pauză de patru ani și jumătate.

HC “Adrian Petrea” Reşiţa: Tevzadze, Heimbach – E.Turcu (1), Huta (1), Vaidasigan (6), Tiberiu Popovici (3), Pîrvan (1), Rohozneanu (5), Dospinescu (3), Starcenko (1), Trifkovic (2), Giotoiu (1), Ignat (2).

CSU Suceava: Şelaru, Cr.Tcaciuc – Sipka (3), Cr.Bursuc (3), Târzioru (1), Ciubotariu (2), I.Tcaciuc, Polocoşer (2), Puljzovic (6), Olariu, Petrea, Şoldănescu, Costea (1), Preda (3), R.Bursuc (1), Baican (3).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava