Concert pascal
MOPAN Suceava

În cea de-a doua etapă a Ligii Naţionale de handbal masculiin, CSU Suceava va evolua pe terenul grupării HC „Adrian Petrea” Reşiţa. Sucevenii vor avea de luptat cu o formaţie care a adus jucători din spaţiul iugoslav şi nu ştie exact cu cine se duelează.
„Nu am avut ca bază meciul cu HC Odorhei, din etapa precedentă, însă am obţinut înregistrări din amicale. Fiecare se protejează în felul său, pentru noi orice informaţie vine , este utilă. Cea mai lungă deplasare este cea de la Reşiţa, acolo unde vom întâlni jucători care au evoluat la echipa de handbal a Sucevei. Ne aşteaptă un meci greu în compania unei grupări de calibru, care s-a întărit în acest an. Ne vom lupta pentru orice punct, aşa cum o să facem tot timpul şi trebuie să ne autodepăşim pentru orice punct pus în joc” a declarat antrenorul principal, Adrian Chiruţ.
Deplasarea de la Reşiţa, pentru jocul cu HC „Adrian Petrea” este una deosebită care rememorează jocurile din finala Challenge Cup. Atunci, după un succes al sucevenilor, Bojan Butulija a rezolvat finala.
„Din punctul meu de vedere, poarta Sucevei este una deosebită. Evoluţia de excepţie a lui Cristi Tcaciuc în partida cu CSM Făgăraş a fost una determinantă pentru succesul echipei noastre. Sper ca toţi portarii care suntem în lotul grupării CSU Suceava să fim pe fază atunci când va fi nevoie” a afirmat portarul echipei CSU Suceava, George Şelaru.
„Nu este simplu să te fii apt după o deplasare aşa de lungă. Este ceva deosebit în care cei care vor intra pe teren trebuie să facă totul pentru victorie” a conchis antrenorul principal al CSU Suceava, Adrian Chiruţ.
Meciul HC „Adrian Petrea” Reşiţa – CSU Suceava va avea loc miercuri de la ora 17.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava