Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a reuşit o nouă calificare la turneul final al Campionatului Naţional de handbal masculin rezervat echipelor de juniori IV. Echipa antrenată de Vasile Boca a ajuns între cele mai bune 16 echipe under sub 13 ani din ţară după ce s-a clasat pe locul II la turneul semifinal desfăşurat la Bacău.

Micii universitari au câştigat grupa din care au făcut parte cu maximum de puncte după trei victorii categorice: 26-12 cu CS Perla Murfatlar, 39-24 cu CSM Focşani şi 31-20 cu LPS Iaşi. În finală, formaţia suceveană a înfruntat gazdele de la Ştiinţa Bacău, în faţa cărora a cedat la limita, scor final 24-25.

“Turneul de la Bacău a fost o evaluare bună pentru noi, reuşind să vedem la ce nivel ne aflam. Din păcate, nivelul şi forma la care ne aflăm este foarte departe de potenţialul pe care această grupă îl are. Sportivii noştri au avut evoluţii mai puţin reuşite, greşelile fiind foarte frecvente la majoritatea dintre ei. Ne dorim să ne întoarcem cu un rezultat cât mai bun de la turneul final, dar pentru asta trebuie în primul rând ca prezenţa la pregătire să fie una constantă, iar copiii să conştientizeze importanţa muncii de la antrenamente”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

El a mizat la turneul semifinal pe următorii jucători: Dan Gaşpar, Alexandru Balaşa, Sebastian Spătariu, Ştefan Neagu, Rareş Florescu, Alexandru Reuţ, Daniel Stanciuc, Cătălin Zariţchi, Emilian Huţuleac şi Claudiu Stejar.

Turneul final al Campionatului Naţional pentru juniori IV va avea loc în perioada 8-11 iunie, într-o locaţie ce urmeaza să fie stabilită de către FRH.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava