Concert pascal
MOPAN Suceava

Atmosferă de mare meci în sala LPS la meciul dintre CSU Suceava și CSSM Bacău, partidă decisivă pentru locul secund în seria A a Diviziei A de handbal masculin. Deși s-au luptat până la final, sucevenii au ratat victoria în ultima secundă. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul, gazdele având un gol avantaj în ultimul minut de joc, elevii antrenorului Răzvan Bernicu neștiind să ducă până la final un atac esențial.

Așa cum era de așteptat, jocul a fost deosebit de disputat și echilibrat. După ce au avut un avantaj fragil în debut, în minutul 12 băcăuanii conduceau cu 10-6. Time-out-ul solicitat de antrenorul sucevenilor Răzvan Bernicu a avut efect și CSU Suceava a reușit să egaleze. Până la sfârșitul primei reprize s-a mers cap la cap, Buinenko egalând la 15 la ultima fază a primelor 30 de minute de joc. De remarcat evoluția excelentă a portarilor Cristi Tcaciuc de la gazde și Tamaș de la oaspeți.


După 10 minute scurse din repriza a doua, CSU Suceava conducea gruparea CSSM Bacău cu 20-18. Din acest moment, tinerii jucători suceveni s-au ”pierdut” pur și simplu și CSSM Bacău a preluat conducerea ostilităților. Puternic susținuți de publicul spectator, jucătorii suceveni și-au revenit și au egalat la 26 după ce fuseseră conduși cu trei goluri diferență. Până la final avantajul pe tabela de scor a alternat, gazdele reușind totuși să conducă în ultimul minut cu 29-28. Chiar dacă un avut atacul, tinerii jucători suceveni nu s-au descurcat și în ultima secundă de joc Câmpan a egalat de pe extremă iar partida CSU Suceava – CSSM Bacău s-a încheiat la egalitate, 29-29.

Păcat de efortul depus de handbaliștii suceveni pe parcursul celor 60 de minute de joc, însă lipsa de experiență a fost decisivă în acest meci de mare încărcătură emoțională. Acest rezultat și modul de desfășurare a întâlnirii ne întărește părerea că CSU Suceava are nevoie de handbaliștii ei cu mare experiență, ca Iulian Andrei, Chiruț, Mitrea, Adomnicăi sau Șoldănescu și nu numai ei pentru a putea face față la barajul de promovare în Liga Națională.

CSU Suceava: C.Tcaciuc – Burlacu (9), Velea (8), Petrea (4), Vele (4), Preda, I.Tcaciuc, Costea, L.Acatrinei (1), Olariu (1), R.Bursuc (1), Baican (1).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava