Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

CSU Suceava a perfectat cinci meciuri de verificare până pe 1 februarie, când se va relua Liga Zimbrilor la handbal masculin. Săptămâna viitoare, echipa antrenată de Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei se va deplasa în Ardeal pentru două jocuri amicale în compania formaţiilor Potaissa Turda şi „U” Cluj, programate marţi, de la ora 16.00, respectiv miercuri, de la ora 12.00.
Vineri, 19 ianuarie, echipa suceveană îşi va testa forţele, în deplasare, cu liderul Seriei A a Diviziei A, Ştiinţa Bacău, pentru ca miercuri, 24 ianuarie, să se deplaseze la Bucureşti, pentru o “dublă” amicală în compania Stelei.
Universitarii se află în prezent în cea mai grea perioadă a pregătirilor de iarnă, Adi Chiruţ programând în această săptămâna câte două antrenamente pe zi. Alin Petrea este singurul jucător care nu se pregăteşte cot la cot cu colegii săi, centrul sucevean având nevoie, potrivit medicilor, de o săptămână în plus de repaus.
“În aceste amicale, ne-am propus să ne îmbunătăţim jocul, să-l aducem la un nivel cât mai ridicat, care să ne permită să adunăm cât mai multe puncte odată cu reluarea campionatului. Ne aşteaptă o parte a doua a sezonului regulat foarte grea, mult mai grea ca prima, ţinând cont că vom întâlni în deplasare patru dintre cele cinci contracandidate ale noastre în lupta din play-out”, a precizat antrenorul Adrian Chiruţ.
CSU Suceava va relua Liga Zimbrilor de handbal masculin pe data de 1 februarie, cu o deplasare dificilă pe terenul celor de la CSM Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava