Aflată în pauză competiţională până în data de 17 aprilie, echipa de handbal masculin CSU Suceava încearcă să joace câteva partide amicale pentru a menţine tonusul jucătorilor şi a-şi verifica potenţialul înainte de turneul de baraj pentru promovarea în Liga Naţională de handbal masculin. După mai multe încercări, conducerea grupării sucevene a reuşit să găsească un adversar, CSM Focşani fiind de acord să dispute două meciuri de pregătire în compania bucovinenilor. Partidele se vor disputa probabil la finele săptămânii următoare.
„Ne gândeam la patru partide amicale, dar am fost refuzaţi de CSSM Bacău şi CSU Galaţi care şi-au făcut alt program. Vom juca totuşi două partide de pregătire în compania echipei CSM Focşani” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, CSU Suceava se află pe locul secund în clasamentul seriei A a Diviziei A la egalitate de puncte cu CSSM Bacău. Primul meci oficial de după pauza competiţională pentru gruparea suceveană este în 17 aprilie când vor întâlni în deplasare formaţia HC Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava