Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a reuşit pe ultima sută de metri să-şi găsească un loc şi în sezonul viitor al Ligii Naţionale de handbal masculin, deşi retrograda-se. Pentru a putea rezista cerinţelor de prim eşalon valoric, gruparea suceveană are nevoie de jucători competitive. După plecările din ultimii doi ani este greu de găsit handbalişti de nivel bun, dar conducerea formaţiei sucevene face eforturi pentru a găsi sportivi care să-şi dorească să fie titulari la Suceava.
Managerul “studenţilor” suceveni, Petru Ghervan, poartă negocieri cu Tudor Marta şi Tiberiu Popovici, cei doi urmând să ofere un răspuns la oferta clubului sucevean cât de curând.
În vârstă de 26 de ani, Tudor Marta evoluează pe postul de extremă dreapta, iar în ultimele sezoane a îmbrăcat tricoul echipei CS Caraş Severin. Celălalt jucător de pe lista de transferuri, Tiberiu Popovici are 23 de ani, evoluează pe postul de inter stânga, iar în sezonul trecut a contribuit la promovarea echipei CSM Călăraşi în Liga Naţionala. Sucevenii ar fi dorit sa-l transfere si pe Gabriel Daninfeld, un inter dreapta de la Politehnica Timişoara, dar jucătorul în vârstă de 25 de ani nu este în acest moment apt de joc din cauza unei accidentari.
Este foarte posibil ca şi Bogdan Şoldănescu să revină la echipa CSU Suceava, el evoluând foarte puţin pentru HCM Constanţa.
Tehnicianul echipei sucevene are în acest moment la antrenamente un număr de 14 jucători: Andrei Spiridon, Cristi Tcaciuc – Răzvan Dumitraş, Ion Tcaciuc, Mihai Sandu, Andrei Olariu, Gabriel Burlacu, Alin Petrea, Adrian Târzioru, Teodor Roban, Cristian Bursuc (Potaissa Turda), Bogdan Şoldănescu (HCM Constanţa), Maxim Beleaev (Ştiinţa II Bacău) şi juniorul Iulian Alexa (Extrem Baia Mare).
Dupa reacomodarea la efort, sucevenii vor pleca la începutul săptămânii viitoare într-un stagiu centralizat de pregătire la Şipoţel, lângă Mălini. Luna august va fi destinata meciurilor de pregătire, handbaliştii suceveni urmând să participe la trei turnee amicale. Primul dintre acestea este Memorialul “Mihai Mironiuc”, programat în perioada 7-9 august la Suceava. Pe lista echipelor invitate la turneu se află Ştiinţa Bacău, HC Odorhei, Dinamo Bucureşti, HCM Minaur Baia Mare şi HC Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava